Sportgatendoek

Sportieve interactie met een sportgatendoek van SportsPromo!

Op zoek naar een sportgatendoek om uw evenement een interactief karakter te geven? Of om de trainingen van uw sportvereniging een leuk spelelement te geven? Bestel dan nu een sportgatendoek bij SportsPromo! Onze ‘muren met gaten erin’ zijn een enthousiaste verrijking voor ieder evenement. Scoor ook hoge punten en bestel direct uw sportgatendoek!

 

Bestel direct uw sportgatendoek!

 

  • Eigen ontwerp mogelijk!
  • Waterafstotend
  • Extra stevig materiaal
  • Interactief en sportief

 

Van hoge kwaliteit

Onze sportgatendoeken (of doelpuntendoeken) zijn waterafstotend en gemaakt van een extra stevig materiaal, zodat ze bestendig zijn tegen harde worpen en schoten van fanatieke handballers, hockeyers, voetballers, tennissers of andere sportieve deelnemers. Deze goal shot doeken zijn zelfs te leveren met uw eigen ontwerp, zodat ze perfect aansluiten op uw bedrijf, evenement of sportvereniging!

Spellen voor iedere gelegenheid

Maak iedere gelegenheid leuker met een sportgatendoek van SportsPromo. Gezellig om de beurt doelschieten op een familiedag, zo hoog mogelijk scoren op een sportdag of lekker fanatiek tegen je collega’s spelen tijdens een bedrijfsuitje! Voor iedere gelegenheid is wel een spel te bedenken met een goal shot doek.

Verschillende toepassingen

Onze duurzame doeken zijn in veel verschillende varianten te maken, waardoor ze ook veel verschillende toepassingen kennen. Zo zijn de sportieve gaten spandoeken verkrijgbaar in varianten voor onder andere voetbal, handbal, hockey en tennis. En als u speciale wensen heeft, kunt u die altijd kenbaar maken! We gaan graag de uitdaging aan om een doek te maken dat perfect op uw wensen aansluit!

Perfect als promotiemateriaal!

Wilt u dat uw doelpuntendoek perfect aansluit op uw bedrijf, evenement of sportvereniging? Dan regelen we dat voor u! Bij ons kunt u namelijk zelf uw sportgatendoek ontwerpen, of u kunt hem door ons laten ontwerpen. Op deze manier kunnen wij uw logo en een eventuele slogan in het design verwerken. Zo kunt u het professionele doek direct gebruiken als een promotie-uiting!

 

Bestel uw sportgatendoek met eigen ontwerp!

 

Gemakkelijke bevestiging

De doeken zijn te vervaardigen met verschillende maten gaten, waar deelnemers enthousiast de ballen doorheen moeten schieten, slaan of gooien. De doelschietdoeken kunt u bevestigen of ophangen aan bijvoorbeeld een voetbaldoeltje of een ander systeem dat u hiervoor wilt gebruiken. Heeft u dit niet? Wij verkopen ook frames om het sportdoek mee op te hangen!

Ontwerpen

Wilt u een eigen ontwerp op uw sportgatendoek verwerken? SportsPromo kan dit op twee manieren tot stand laten komen: 1. Self service: Lever zelf uw complete ontwerp aan voor een doelpuntendoek volgens de door ons opgestelde richtlijnen. 2. Our service: We kunnen in overleg met u een aantal thema’s en voorbeelden aanleveren. U hoeft uiteindelijk alleen maar een goed logo (in hoge resolutie) en een eventuele slogan aan te leveren. SportsPromo ontwerpt dan een sportgatendoek met een professionele uitstraling!

 

Ontwerp uw eigen sportgatendoek!

 

Bestellen

Bestel uw eigen sportgatendoek door een offerte op te vragen. Onze doeken zijn leverbaar in afmetingen naar wens met verschillende formaten gaten en een volledig ontwerp op maat! Wij helpen u met alle plezier bij het maken van een goal shot doek dat perfect op uw wensen aansluit. Hoe meer informatie u bij het opvragen van de offerte al kunt geven, hoe beter, want dan kunnen wij een zo gedetailleerd mogelijke offerte voor u uitschrijven!

 

Bestel uw sportgatendoek!

 

Kika sportgatendoek

Wij bieden ook Kika sportgatendoeken aan! Deze doeken worden volledig in de kleuren van uw school, bedrijf of sportvereniging ontworpen en bezitten daarnaast het logo van Kika. Met het doek biedt u plezier voor alle deelnemers en steunt u daarnaast het goede doel Kika. Wanneer u een Kika sportgatendoek bestelt, doneren wij namelijk 10% van de opbrengst vanuit uw naam aan Kika!

 

Lees meer over de Kika sportgatendoeken!

 

Sportgatendoek huren in Nederland

Naast de verkoop van goal shot doeken kunt u ook bij ons terecht voor het huren van penaltydoeken. Zo hoeft u voor een eenmalig evenement geen doelschietdoek aan te schaffen. De penaltydoeken zijn per dag of per week te huren. Zo kunt u het doek ook gebruiken voor langere evenementen, zoals schoolkampen, voetbalkampen of andere activiteitenweken.

 

Lees meer over het huren van penaltydoeken!

 

Bekijk onze referenties

Benieuwd naar hoe onze sportgatendoeken eruit zien? Neem dan ook eens een kijkje bij onze referenties. Hier ziet u precies hoe specifiek wij aan uw wensen kunnen voldoen! En als u geen specifieke wensen heeft, kunnen wij uiteraard een passend design voor u maken.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze sportgatendoeken? Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder, zodat uw school, bedrijf, evenement of sportvereniging ook zoveel lol kan beleven met een sportgatendoek!

Neem contact met ons op!

Sportgatendoek – SportsPromo – Goal shot – Doelpuntendoek – Doelschietdoek