Voetbal Sportgatendoek

Voetbal gatendoek

Een sportgatendoek ook wel penaltydoek genoemd is verbonden met voetbal. Wanneer je voetbalt ben je vast wel eens in aanraking gekomen met  penaltydoeken als spel op een evenement of als activiteit op een toernooi.  Het  sportgatendoek is een unieke activiteit voor uw vereniging of club.

Uw eigen design

De Penaltydoeken van SportsPromo zijn dan ook volledig voor en door u zelf te ontwerpen, van clubkleuren tot logo’s van sponsoren, u kunt het zelf bepalen. Hoe uniek is dat!! 
Aan de gaten zitten punten verbonden waardoor u er een wedstrijdelement aan kan koppelen.  

Voetbalgatendoek toepassingen

Het penaltydoek van SportsPromo is duurzaam en kan voor alle activiteiten zoals een opendag, familiedag, training, toernooi of spelletjesdag gebruikt worden. Of wat te denken als activiteit in de rust van “het eerste”, waar u een heus competitieverband kunt koppelen. 

Voetbal sportgatendoeken bestellen

Wij hanteren de standaard maten voor een goal. Het kan heel af en toe afwijken, verschilt per goalleverancier, maar dit zijn slechts centimeters wat vaak is te overzien. 
Is het voor een vast doel, kunt u het goal opmeten en passen we de maten hierop aan. Zullen de goals voor jullie wisselen dan zal het maatverschil vrijwel altijd te overzien zijn en het doek wel in te hangen zijn.

Voor- en nadelen in keuze doekformaat:

-        Het gatendoek voor een junior doel is handzamer en door 1 (volwassen) persoon in te hangen.
-        Gatendoek seniorgoal, minimaal met 2 personen en een trapje, geschatte gewicht ca. 9kg totaal.
-        Gatendoek Seniorgoal is een nog grotere windvanger, hierdoor iets meer weersafhankelijk.
-        Gatendoeken kunnen doorschijnen