Hockey Sportgatendoek

Hockey sportgatendoek

De Hockeygatendoeken  van Sportspromo worden speciaal ontworpen voor hockeygoaltjes. Uw Hockey activiteit krijgt een extra dimensie wanneer de deelnemers de bal door een gat met punten moeten scoren en zo punten kunnen behalen. De behendigheid wordt getraind zo ook de bal beheersing.Vergeet hierbij niet de kleine pupillen, we zorgen voor halve gaten aan de onderzijde zodat ook de kleinste het scoren kunnen beleven!

Eigen ontwerp hockeygatendoek

Uw club kan een eigen Hockeygatendoek ontwerpen volledig naar eigen wens en inzicht. Met clubkleuren en logo of probeer uw hoofdsponsor hiervoor te porren! De Hockey sportgatendoeken kunt u toevoegen aan activiteiten, zoals trainingen, open dagen, toernooien, familiedagen en aan eigenlijk alle activiteiten die u met uw hockeyvereniging organiseert. 

Hockeygatendoek ontwikkeling

Als bedrijf en juist het ontwikkelen van Sportgatendoeken ook voor de Hockey werden door SportsPromo de gaten in het begin wat te klein ontworpen. Dit is na levering en in overleg met de klant hersteld, daar we in de afgelopen meer en meer de gaten nog groter hebben gemaakt om de scoringskans te vergroten. En daarnaast leveren we over het algemeen ook halve gaten aan de onderkant van het gatendoek, dit om ook de allerkleinste een scoringservaring mee te geven.
Zo leert ook SportsPromo onder andere ook van de ervaringen van klanten.