Bestellen & Ontwerpen

Sportgatendoeken ontwerpen

Wij gaan samen met u een perfect gatendoek realiseren totdat uw wens is vervult. Iedere afmeting is mogelijk met vrijwel iedere wenselijke opdruk. Indien u voor een bestaande sport een gatendoek wilt bestellen dan hanteren de standaard maten voor een goal. U dient er rekening mee te houden dat dit heel af en toe kan afwijken, verschilt per goalleverancier, maar dit zijn slechts centimeters wat vaak is te overzien.

Is het voor een eigen installatie, een vast doel of leveren wij ook het frame dan passen we de maten hierop aan. Ieder gewenste afmeting is mogelijk naar uw wens.

Ontwerper gatendoek

Wij hanteren de standaard maten voor een goal. Het kan heel af en toe afwijken, verschilt per goalleverancier, maar dit zijn slechts centimeters wat vaak is te overzien. 
Is het voor een vast doel, kunt u het goal opmeten en passen we de maten hierop aan. Zullen de goals
voor jullie wisselen dan zal het maatverschil vrijwel altijd te overzien zijn en het doek wel in te hangen zijn.

Onze vaste ontwerper heeft al geruime kennis in het ontwerpen van uw eigen gatendoek. We willen ons maar ook juist uw gatendoek laten onderscheiden in de kwaliteit van het ontwerp.

Eigen ontwerp

Uiteraard heeft u zelf ook de mogelijkheid door ons uit te laten voeren. U krijgt bij opdracht alle belangrijke tips om een goed gatendoek te ontwerpen voor uw toepassing.

Sportgatendoek prijzen

Om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op, mede ook omdat de maten uiteenlopen en wij u hier graag in willen adviseren naar de mogelijkheden. Voor meer informatie stuur gerust een mail naar info@sportspromo.nl